Flyttat klart och fått tillbaka internet!

Åh va skönt! Nu har vi flyttat klart och fått internet!
Hastigt och lustigt fick vi erbjudande om att flytta till en 4:a i ett hus som är betydligt nyare än det vi bodde i tidigare. Lägenheten är lika stor som vår gamla, men så mycket bättre planerad.
Vi har fått helt kylskåp och hel frys, förr hade vi bara halva av varje. Det kan ju bli lite trångt för fyra nästa vuxna personer. För att inte tala om hur trångt det är när vi har mellan 15 och 20 gäster här varje jul!
Men det bästa av allt är ändå våra 2! balkonger. Så mysigt! Den ena är inglasad med utsikt över vårt centrum. Snacka om att man kommer att sitta och tokglo på folk hela sommaren *lol*
Det som varit jobbigast med flytten är att vi inte har haft internet på ett bra tag. Men nu är det igång igen. Äntligen!
Alla mina pysselsaker ligger nerpackade i flyttkartonger och jag vet inte när jag kommer att hinna packa upp dem :(
Men jag skulle inte hinna pyssla just nu i alla fall eftersom det är skolbalssäsong och bröllopssäsong så har jag sy jobb så jag får jobba nästan dygnet runt.
Själv ska jag vara tärna på ett bröllop i sommar så jag håller på att sy dels min tärnklänning, dels de andra två tärnornas klänningar, sedan ska jag sy bruden klänning. Har även beställningar på några klänningar till.
När det gäller min klänning är jag så velig. Vet inte riktigt hur jag vill ha livet på den. Själva klänningen ser väl ut som de flesta klänningar gör just nu, lite a formad, allstå vidden börjar på höften. Men upptill vet jag som sagt inte hur jag vill ha den. Kommer nog på det till slut.
Så nu vet ni lite mer om vad jag pysslar med just nu!
Kram på er och tack alla ni gulliga männinskor som kommenterar mina inlägg, Ni betyder så mycket