Men Alex då.......

Men Alex då.......
.......han måste få vara med också! Jag har bara scrappat Petra sista tiden, förutom mig själv ;) Så här kommer en LO med honom. Hittade ett gammalt foto när han var 5 år, nu är han 14. Scannade fotot som var i färg och gjorde den till sv/v genom att använda mig av Webmosterhelenes tips i sin blogg. Tack Helene det funkar helfint!

Farmors famn

Farmors famn
Hittade det här fotot av min dotter när hon var liten, dryga året. Jag älskar att se hur min svärmor tittar på Petra och hur hon ler. Jag ser kärlek!
Papperna är lika som den förra LO'n men en annan färgställning ;)
Och så har jag använt min nya Revolution - Washington *love* 

Jag är kär.....

Jo, det är sant, jag är kär......... i min nya leksak.......Revolution!
Hämtade den igår på Papprika och satte mig direkt hemma och vevade på!
Resultatet blev den här LO'n med min dotter när hon var yngre. Papperna ja, det kanske är en liten smygtitt, vem vet.......
Och trots träningvärken gick det bra!174575-2

Träningsvärk?

Jag kommer förmodligen ha så mycket träningsvärk i morgon att jag inte kommer att kunna skriva ens! Jag har gymmat idag med en kompis som var min instruktör och jag tog nog i lite väl mycket! Så jag får passa på att pyssla ikväll för i morgon lär det ju bli jobbigt *S*
Nu har jag köpt årskort på gymmet så det är bara att tokköra, här ska byggas scrap-muskler! :)

Frågan är hur jag ska orka bära hem min nya leksak som jag ska hämta i morgon? Jag har köpt en Revolution och ett alfabete till. Lyckliga jag! Kan bli tufft att veva, men jag skaaaaaaa.........

Det här är jag!

Det här är jag!
Jag heter Ingela men kallas i cyberrymden för Plingan. Jag bor strax utanför Stockholm med min familj som består av min man och våra två tonårsbarn.
Jag har scrappat och gjort kort i drygt tre år nu. Älskar min hobby så numera är det också mitt jobb! Jag har startat ett företag där tanken är att jag ska designa papper och även annat. Den första kollektionen har redan kommit ut! Det var verkligen pirrigt att ta steget!
Jag har alltid hållt på med färg och form, förr sydde jag i princip alla mina egna kläder, men hinner inte riktigt med längre. Jobbade i tygaffär i flera år så jag har samlat på mig en hel del tyger som ligger och väntar på att bli något!
Ibland håller jag kurser i scrapbooking och då gör jag det på Papprika, en scrapbookingbutik som ligger söder om Stockholm. Där är jag även med i DesignTeamt vilket är ett jätteroligt och stimulerande uppdrag.
 Det var lite kort om mig, och vill du veta mer så lär du nog känna mig om du fortsätter att läsa min blogg!

Välkommen!

Välkommen till min nya blogg!
Jag sällar mig till skaran som bloggar!
Tanken med min blogg är att jag ska samla allt jag gör och lägga ut det här. sedan får nära och kära och alla andra förståss titta och gärna kommentera!